Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ένα εκατομμύριο παραγγελίες για το iPhone 4s σε μια μέρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι οι κρατήσεις για το τελευταίας γενιάς iPhone έσπασαν κάθε ρεκόρ και έφτασαν τις ένα εκατομμύριο προπαραγγελίες σε μία μόνο ημέρα.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι οι κρατήσεις για το τελευταίας γενιάς iPhone έσπασαν κάθε ρεκόρ και έφτασαν τις ένα εκατομμύριο προπαραγγελίες σε μία μόνο ημέρα.

Η εταιρία σημείωσε ότι η προηγούμενη επιτυχία του iPhone 4 ήταν 600.000 κρατήσεις για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Το iPhone 4S, το οποίο παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Apple μετά από το θάνατο του Στιβ Τζομπς, θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 14 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και σε έξι άλλες χώρες.

«Οι προ-παραγγελίες την πρώτη ημέρα για το iPhone 4S ήταν οι πιο σημαντικές από οποιοδήποτε άλλο προϊόν που δημιουργήθηκε από την Apple», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Apple Φίλιπ Σίλερ.

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου το iPhone 4S θα πωλείται σε 22 ακόμη χώρες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Ελληνίδα Χριστίνα Δελημήτρου του MIT που κάνει την τεχνητή νοημοσύνη πιο βιώσιμη

Peristerinews.gr Newsroom

Έφηβοι και social media: Στα ύψη η ψηφιακή ζωή στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Η OpenAI συνεργάζεται με την Anthropic και την Google για ζητήματα ασφάλειας γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment