PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι


«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν», είπε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο νεαρός κατηγορούμενος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Του επιβλήθηκαν, ωστόσο, οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, καθώς και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας.

Ειδικότερα, ο 22χρονος στην απολογία του επικαλούμενος την ιατροδικαστική έκθεση που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να αρπάξει την κοπέλα και ότι το μόνο που έκανε ήταν να της ζητήσει βοήθεια καθώς, όπως είπε, είχε χαθεί στη περιοχή, ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι του από την Ελευσίνα όπου βρισκόταν για έξοδο με τους φίλους του.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου» φέρεται να υποστήριξε χαρακτηριστικά στον ανακριτή ο κατηγορούμενος, ο οποίος σε άλλο σημείο της απολογίας του ανέφερε: «Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «μικροεκδορά» και “ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλώντος αμβλέος οργάνου».

Νωρίτερα, ως μάρτυρας υπεράσπισης του 22χρονου είχε καταθέσει στον ανακριτή ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Leave a Comment