PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι που είχαν συλληφθεί για κατασκοπεία


Ελεύθεροι, με εγγύηση 10.000 ευρώ, αφέθηκαν οι δύο Τούρκοι που είχαν συλληφθεί στον Πόρο για κατασκοπεία.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 58 ετών, είχαν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή για το αδίκημα της κατασκοπείας.

Είχαν ζητήσει και είχαν λάβει προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι υποστήριξαν ότι είναι τουρίστες και καμία σχέση δεν έχουν με τις κατηγορίες για κατασκοπεία που τους αποδίδονται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν την περασμένη Δευτέρα (18/09). Είχε προηγηθεί καταγγελία στις Αρχές, από το περασμένο Σάββατο, πως πετούσαν drone πάνω από τη ναυτική βάση του Πόρου.

Την ΕΛ.ΑΣ. την ειδοποίησαν σχετικά, οι υπεύθυνοι της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού και εκδόθηκε σήμα αναζητήσεων προς διάφορες Υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα με περιγραφή των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, μάρκας BMW, που χρησιμοποίησαν οι δύο αναζητούμενοι. Τελικά, περιπολικό εντόπισε τις δύο μηχανές στην Μονεμβασιά και συνελήφθησαν για κατασκοπεία.

Στην περιοχή είχε μεταβεί κλιμάκιο της ΕΥΠ που ανέλαβε τις έρευνες ώστε να τους ανακρίνει και να καταλήξει στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Leave a Comment