PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εκτός λειτουργίας φανάρια και στο Περιστέρι


Ο ένας μετά τον άλλον, οι φωτεινοί σηματοδότες βγαίνουν εκτός λειτουργίας, ελλείψει ανταλλακτικών, αφού εκκρεμεί η υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Siemens που θα αναλάβει τη συντήρησή τους.

Κυκλοφοριακό χάος και μεγάλη επικινδυνότητα για τους οδηγούς και πεζούς παρατηρείται σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου, αλλά και της πόλης του Περιστερίου, όπου τα φανάρια δεν λειτουργούν.

Στην πόλη μας ακόμα και επί της Λεωφόρου Π. Τσαλάρη και στην οδό Εθν. Μακαρίου, έχουν «σβήσει» από χθες…

Ο ένας μετά τον άλλον, οι φωτεινοί σηματοδότες βγαίνουν εκτός λειτουργίας, ελλείψει ανταλλακτικών, αφού εκκρεμεί η υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία που θα αναλάβει τη συντήρησή τους.

Μέχρι το καλοκαίρι, οπότε έληξε η προηγούμενη σύμβαση, το έργο της συντήρησης ανήκε στη Siemens.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο νέος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί μέσα στον επόμενο μήνα.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αναθέσεις.Έχουμε προχωρήσει σε διαγωνισμό, προσπαθώντας να υιοθετήσουμε κανόνες υγιούς ανταγωνισμού» τόνισε ο Υφυπουργός, σημειώνοντας ότι στο εξής θα διαχωρίζονται οι διαγωνισμοί για συντήρηση και την επέκταση του δικτύου των φωτεινών σηματοδοτών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους χτύπησαν και τους λήστεψαν

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Leave a Comment