PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ



Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου με τον Α. Λοβέρδο.

Σε πλήρη ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου με τον Α. Λοβέρδο μετά την επιστολή του τελευταίου που ζήτα την έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αφήνοντας αιχμές εναντίον του Προέδρου του κόμματος για τους χειρισμούς του. Η απάντηση ήρθε από τον Γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Μανιάτη «Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «καθαίρεσε» από την προεδρία του ΙΣΤΑΜΕ τον Κώστα Σκανδαλίδη μετά και την διαγραφή του από το κόμμα. Παράλληλα οι έξι βουλευτές που δεν ψήφισαν τα μέτρα διαγράφονται και από τα μητρώα του ΠΑΣΟΚ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αμέσως μετά τη διαγραφή των στελεχών και από τα μητρώα του κόμματος, είχε η απαξιωτική διαρροή κύκλων της Ιπποκράτους, που σημείωναν ότι «αν θέλουν να έρθουν στο Συνέδριο, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση επανεγγραφής στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους και θα δούμε αν θα γίνει δεκτή…»

Την ίδια στιγμή ο Μίμης Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του και τόνισε πως δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment