PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου: Ο Αντώνης Συκάρης κατέκτησε και την κορυφή Annapurna (8091m)


Ο διεθνούς αναγνώρισης ορειβάτης και πρεσβευτής καλής θέλησης των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Αντώνης Συκάρης, ανέβασε και πάλι τη σημαία του σχολείου σε άλλη μία από τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου το Annapurna στα 8.091m, την οποία κατέκτησε στις 15/04/2021.

Ο Αντώνης σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα το 2017, όταν ανέβηκε στην οροφή του κόσμου το Έβερεστ.

Εκεί ανέβασε και τη σημαία του σχολείου μας, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στους μαθητές μας, πως στη ζωή πρέπει να παλεύουν με συνέπεια και πείσμα για να πραγματώσουν τα όνειρα τους, όπως ακριβώς κάνει κι ο ίδιος.

Ο Αντώνης Συκάρης συνεχίζει την προσπάθειά του να πραγματώσει το δικό του όνειρο,  να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα κατακτήσει και τις 14 κορυφές του κόσμου με υψόμετρο πάνω από 8.000m.

Έχει ήδη κατακτήσει τις εξής πέντε (5): Everest 8.848m, Kangchenjunga 8.586m, Lhotse 8.516m, Manaslu 8.163m και  Annapurna 8.091m και συνεχίζει…  στέλνοντας παράλληλα σε όλους μας και ειδικά στα παιδιά μας το σπουδαίο μήνυμα πως η ζωή παίρνει αξία όταν βάζουμε υψηλούς κι ευγενείς στόχους, όταν αγωνιζόμαστε να τους φτάσουμε κι όταν μέσα από αυτό το ταξίδι της μεγάλης  προσπάθειας, επιτυγχάνουμε την αυτοβελτίωσή μας ως άνθρωποι.

Η οικογένεια του σχολείου ήταν από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον  Αντώνη, στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του, για την κατάκτηση των υψηλών κι ευγενών του στόχων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment