PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εκλογικός νόμος: Τροπολογίες Ν.Δ. για κατάτμηση της Β’ Αθηνών


Τροπολογία για την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας της Β’ Αθηνών στα τρία κατέθεσε η Ν.Δ. στο νομοσχέδιο για τον εκλογικό νόμο που συζητείται σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα, κατέθεσε τροπολογία με την οποία θα διευκολύνονται να ψηφίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι που διαμένουν στο εξωτερικό.

Κ. Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στον Βήμα FM, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης επανέλαβε τις έντονες επικρίσεις του κατά της κυβέρνησης για τις ενέργειές τις σε ό,τι αφορά τον εκλογικό νόμο που προτείνει.

«Ο Παναγιώτης Κουρουπλής χθες είπε ξεκάθαρα: μην επιτρέψετε στη ΝΔ να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, οι μάσκες έπεσαν, σημείωσε, σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Εσωτερικών σε συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε μια προοδευτική διακυβέρνηση με αφορμή τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, η προσπάθεια της κυβέρνηση να βρει συμμάχους αυτή την ώρα δείχνει ότι είναι σε απόγνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως δεύτερο κόμμα και μ’ αυτό το δεδομένο προσπαθεί να συντάξει ένα μέτωπο για να βρει μια σανίδα σωτηρίας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις βεβαιώνει ότι έχει προσχωρήσει στη λογική των πρόωρων εκλογών που δήθεν καταγγέλλει».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment