PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αντ. Μάντζαρης: Όλοι θα ξαναφέρουμε το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια


Ο Αντώνης Μάντζαρης επέστρεψε στο Περιστέρι προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στη προσπάθεια που κάνει για να χτίσει ένα ρόστερ ικανό να επαναφέρει τον σύλλογο στις παλιές του δόξες.

Μπορεί φέτος η ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική, αυτό όμως δεν πτοεί τον 30χρονο γκαρντ που καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Μάντζαρης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου:

«Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα. Απλά δεν ήξερα το πότε! Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα ότι θέλουν να κάνουν μια ολική επαναφορά με στόχο το Περιστέρι να επιστρέψει στην Α1!

Την προηγούμενη φορά που η ομάδα επιχείρησε κάτι τέτοιο ήμουν εκεί, άρα δεν θα μπορούσα να λείψω τώρα! Το θεωρώ ηθική υποχρέωση μου απέναντι στον σύλλογο και θα κάνω τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει…», τόνισε ο Αντώνης και ζήτησε από τον κόσμο να είναι στο πλευρό του ΓΣΠ: «Ξέρω, ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχει πικρία στους φιλάθλους μας που έχουν συνηθίσει και θέλουν το Περιστέρι ψηλά, στην Α1! Όμως τώρα δεν υπάρχει χώρος για άλλα συναισθήματα εκτός από την πίστη! Όλοι μαζί θα ξαναφέρουμε το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια! Με κάθε τίμημα…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment