PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εκλογές της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων δήμου Περιστερίου


Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων δήμου Περιστερίου, στο Αμαξοστάσιο του δήμου.

Με αφορμή τις εκλογές η Σωματειακή Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζόμενους που με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, του Παραρτήματος Δυτικών περιοχών, και της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων δήμου Περιστερίου συνέβαλαν στην επιτυχία των αρχαιρεσιών στο Περιστέρι.

Έδωσαν απάντηση στη προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου να βάλει εμπόδια, με την πρόφαση της διασποράς COVID 19, τη στιγμή που η ίδια διοίκηση στοιβάζει τους εργαζόμενους μέσα στα οχήματα του δήμου και στο δημαρχείο Περιστερίου αυτές τις ημέρες έχει εκατοντάδες επισκέπτες για την εκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020” μαζί με 90 εργαζόμενους χωρίς καμία τήρηση μέτρων.

Έδωσαν απάντηση στη λυσσαλέα επίθεση της πλειοψηφίας του συλλόγου που έσπερναν σύγχυση και υποτιμούσαν τη νοημοσύνη των εργαζομένων, ξεκαθαρίζοντας τάχα με μηνύματα και ανακοινώσεις πως δεν είναι εκλογές του Συλλόγου ή της Ομοσπονδίας, ενώ καλούσαν τους εργαζόμενους να μη συμμετέχουν στις εκλογές.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους που τους αγνόησαν, που δεν έσκυψαν το κεφάλι και ήρθαν θαρρετά στην κάλπη για να ενισχύσουν με την ψήφο τους το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα μαζί μας αλλά ένιωσαν την ανάγκη με την ψήφο τους να δυναμώσουν το Συνδικάτο μας, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική του δράση, τη συμμετοχή και τη δράση του σε κάθε πτυχή της ζωής των εργαζομένων και του λαού, τη συμμετοχή του στην ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος κόντρα στις κυβερνήσεις που επιβάλλουν τα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα και στις δημοτικές αρχές που τα εξειδικεύουν και τα υλοποιούν.

Για τη νέα διοίκηση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου μετά τις αρχαιρεσίες στο δήμο μας, εκλέχτηκαν οι:

1.Αργυρίου Αργύριος
2.Κακολύρη Αικατερίνη
3.Πατσής Νικόλαος
4.Υφαντής Κωνσταντίνος
5.Χριστοδούλου Κωνσταντίνος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment