PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έκανε το χρέος του και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος


Δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές και σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας (0-1) του Γιούχτα στο Παγκρήτιο.

Οι παίκτες του Ίλιτς πήραν τα ηνία στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, προσπαθώντας να βρουν το γκολ είτε μέσω δημιουργίας παιχνιδιού, είτε μέσω συνεχόμενων κόρνερ που κέρδιζαν ως απόρροια της πίεσης που ασκούσαν στους γηπεδούχους.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφθηκε στο 16’ της αναμέτρησης, όταν από συνεργασία των Βαλένσια, Ντιρκς, Κούεν, η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι στον Γιουμπιτάνα, που τέλειωσε τη φάση, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Κόλλιας πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση.

Η πίεση αυξανόταν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άγγιξε το γκολ, όταν αρχικά στο 24’ ο Βαλένσια νικήθηκε σε τετ-α-τετ από την κάθετη του Γιουμπιτάνα, ενώ στο 25’ ο Βαλένσια με τακνουνάκι βρήκε τον Φριντζόνσον μέσα στην περιοχή, ωστόσο και πάλι ο Κόλλιας είχε την απάντηση.

Ο Γιούχτας είχε την καλύτερη στιγμή του στο 41’ όταν από μία στατική φάση και σύγχυση στα καρέ, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει προς την εστία του Μαρκετζάνι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Κόλλια να αποκρούει με υπερένταση ένα σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’, από νέα συνεργασία των Κούεν, Ντιρκς και Φριντζόνσον, η μπάλα έφτασε στον Γιουμπιτάνα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο σημάδεψε εκτός εστίας.

Το γκολ για τους Περιστεριώτες ήρθε τελικά στο 55’. Ο Κούντε άλλαξε το παιχνίδι στα αριστερά προς τον Ντιρκς, εκείνος περίμενε πολύ έξυπνα την προώθηση του Αθανασίου που πήρε την μπάλα και έδωσε την πάσα στον Κούεν μέσα στην περιοχή και ο Αυστριακός με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο και πάλι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Ντιρκς στο 64’ ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά η μπάλα από το δυνατό σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής, πέρασε άουτ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ατρόμητο στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι η ΑΕΛ σε διπλούς αγώνες.

Η σύνθεση του Ατρόμητου:

Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Κούντε (66’ Γκονθάλεθ), Φριντζόνσον (90’ Καραμάνης), Κούεν, Γιουμπιτάνα (66’ Ρομπάιγ), Βαλένσια (66’ Βέργος), Ντιρκς (72’ Τριμμάτης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment