Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Εισαγγελέας Βελγίου: Κατηγορίες για τρομοκρατικές ενέργειες απαγγέλθηκαν σε δύο άντρες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές δολοφονικές επιθέσεις και αποπειρα επιθέσεων απήγγειλε ο Εισαγγελέας του Βελγίου κατά άντρα που ονομάζεται Φεϊζάλ Σ. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και κατά ενός δεύτερου άντρα του Αμπουμπακάρ Α.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες στον δεύτερο άντρα για συμμετοχή σε ενέργειες τρομοκρατικής ομάδας.

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir ταυτοποιήθηκε ως ο «τρίτος άνθρωπος» στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ ως ο Φεϊζάλ Σεφού.

O Σεφού συνελήφθη χθες Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας είναι ο τρίτος άνδρας με το καπέλο που διακρίνεται στην κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου μαζί με τους καμικάζι αυτοκτονίας, τους αδελφούς Ελ Μπακραουί.

Ο Σεφού εντοπίστηκε, μετά την αναγνώρισή του από τον οδηγό ταξί που μετέφερε τον τρομοκράτη την Τρίτη το πρωί, την ημέρα των πολύνεκρων βομβιστικών επιθέσεων αναφέρει η Le Soir, επικαλούμενη έγκυρη πηγή.

Πάντως, η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έχει επισήμως επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Την Παρασκευή, η αστυνομία του Βελγίου ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ πιθανόν» ο Σεφού να είναι «ο άνθρωπος με το καπέλο».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σι Τζινπίνγκ – Τραμπ: Νέα συνάντηση κορυφής στις ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment