PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Είχε την ευκαιρία να τον τελειώσει και το πλήρωσε


Σε ένα ματς που ο Ατρόμητος μπορούσε να το είχε καθαρίσει από το 30’, έμεινε τελικά στο 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους Περιστεριώτες να παίζουν στο τελευταίο μισάωρο του ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη.

Μόλις στο 3’ οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντάουντα να «τρυπάει» την άμυνα του Παναθηναϊκού από πάσα του Βασιλακάκη και με άψογο πλασέ να νικάει τον Διούδη για το 1-0.

Μέχρι το 30’ ο Ατρόμητος ήταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο, αλλά απέτυχε να τελειώσει το ματς. Συγκεκριμένα, στο 14’ ο Βασιλακάκης καθυστέρησε να πλασάρει απέναντι στον Διούδη και ο Κουτρουμπής με προβολή κόντραρε την μπάλα για να βγει κόρνερ ενώ ένα λεπτό αργότερο ο Ντάουντα νικήθηκε εντελώς μόνος του από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Στο 19’, μάλιστα, ο Νιγηριανός σημειώθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, σε μια φάση που δημιούργησαν οι Περιστεριώτες με καλές προϋποθέσεις. Στο 27’ από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα πέρασε από όλους και δεν βρέθηκε κανείς «κυανόλευκος» να τη σπρώξει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 2-0.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ατρόμητος κράτησε στο ματς τον Παναθηναϊκό οι «πράσινοι» ανέβηκαν και άρχισαν να ζητούν πέναλτι, με τον Μάνταλο να τους κάνει τη χάρη μία φορά από τις συνολικά τρεις περιπτώσεις. Στο 22’ ο Ρισβάνης φαίνεται να βρίσκει τον Μολίνς μέσα στην περιοχή, ωστόσο στο 29’ ο Μάνταλος με μια απόφαση τραβηγμένη από τα μαλλιά έδωσε παράβαση σε μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν. Την παράβαση μετουσίωσε σε γκολ ο Μολίνς.

Στο 41’ ήταν η τελευταία περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, με τον Άλτμαν να νιώθει απευθείας το άγγιγμα του Γιαννούλη στο πόδι του, έπεσε σαν να τον χτύπησε… ρεύμα και ο Μάνταλος βλέποντας την αντίδρασή του έδειξε θέατρο.

Στο 48’ ο Ατρόμητος συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Μάντσον να εξαπολύει έναν… κεραυνό από τα 30 μέτρα, αλλά ο Διούδης την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 53’ ο Ουάρντα μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από πάσα του Βραζιλιάνου, δεν τη βρήκε γεμάτα στέλνοντάς την στα σώματα αμυντικών.

Στο 68’ ο Κιβρακίδης είδε σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον Ατρόμητο να μένει με 10 παίκτες, αλλά και πάλι οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που βρίσκονταν σε φάση επίθεσης. Στο 95’ σημειώθηκε η φάση που ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για πέναλτι… Σε φάση-καρμπόν με το πέναλτι του Παναθηναϊκού, ο Αυλωνίτης έσπρωξε τον Ουάρντα, αλλά ο Μάνταλος έδειξε να συνεχιστεί το ματς, με το 1-1 να είναι η ιστορία του ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment