PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ευτυχώς έρχεται η διακοπή…


Ένας Ατρόμητος χωρίς δυνάμεις, χωρίς λύσεις, χωρίς επιθετικές εμπνεύσεις και κυρίως χωρίς πάθος έχασε με κατεβασμένα χέρια από τον Πλατανιά στα Περιβόλια 3-0 και κάνει… τον σταυρό του που έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος.

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα υπέστη ο Ατρόμητος, αυτή τη φορά κόντρα στον Πλατανιά με 3-0 και μάλλον ο Γιώργος Κορακάκης πρέπει να αισθάνεται τυχερός που όλα τα προβλήματα της ομάδας φανερώθηκαν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση των Περιστεριωτών ήταν φυσική συνέχεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που έλειπαν οι εμπνεύσεις και οι δημιουργικές λύσεις, ενώ εκτός των άλλων στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχαν δυνάμεις και πάθος ώστε να επιτευχθεί έστω ένα γκολ.

Ο Πλατανιάς στο 68′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καρυπίδη, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ωστόσο δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία αυτή η εξέλιξη για μια ομάδα που απλά περίμενε τη μοίρα της.

Αυτό φάνηκε και από τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια… Ο Γιακουμάκης δύο λεπτά αργότερα και στο 84′ κατάφερε με δύο δικά του γκολ να διαμορφώσει το 3-0, με τον Ατρόμητο να παρουσιάζει σημάδια διάλυσης κόντρα σε μια ομάδα που είχε να νικήσει 9(!) αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22′ Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67′ Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85′ Πριντέτα)

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά (59′ Ζησόπουλος), Μπρίτο (71′ Βασιλείου), Λημνιός (82′ Μπαστακός), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
4ος: Άγγελος Ζαραβίνος (Αθηνών)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment