Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ευκλ. Τσακαλώτος: Θα εκπλαγείτε θετικά με τον ΕΝΦΙΑ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές». Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζήτησαν στοιχεία για τη διαμόρφωση του ΕΝΦΙΑ με βάση της νέες αντικειμενικές αξίες.

«Είναι εξαιρετικά μικρές οι εξαιρέσεις, μια ή δύο περιπτώσεις που θα δείτε αύξηση, όπως για παράδειγμα περιοχές δίπλα στο μετρό» συμπλήρωσε.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, που έθεσε ζήτημα για το πως θα διαμορφωθεί ο ΕΝΦΙΑ στις εργατικές συνοικίες, για τις περιοχές που ανεβαίνουν οι τιμές του ΕΝΦΙΑ αν και είναι περιοχές, όπως η Δραπετσώνα ή το Ζεφύρι και που μάλιστα δεν έχουν και όγκο συναλλαγών τέτοιον, που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει να αυξήσει την τιμή ζώνης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Peristerinews.gr Newsroom

Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια

Peristerinews.gr Newsroom

AI agents: Οι ψηφιακοί βοηθοί αλλάζουν τις πληρωμές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment