PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έδωσε το σύνθημα για Ξάνθη ο Κορακάκης


Εύλογα ήταν τα χαμόγελα στον Ατρόμητο μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Γιώργος Κορακάκης έδωσε το σύνθημα να χαμηλώσουν οι τόνοι και στο μυαλό όλων να μπει το ματς με την Ξάνθη.

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα, μπορεί να ήταν κουρασμένοι, αλλά δεν μπορούσε να κρυφτεί η ικανοποίησή τους και κυρίως η ανακούφιση, καθώς έφυγε από πάνω τους μεγάλο βάρος και πίεση που υπήρχε για την πρώτη νίκη.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κορακάκης αντιλαμβανόμενος πλήρως την κατάσταση, αφού δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν παίκτης, έδωσε σε όλους συγχαρητήρια για τη νίκη και κυρίως για το ότι εφάρμοσαν απόλυτα στο γήπεδο τα όσα έλεγαν όλη την εβδομάδα, αλλά φρόντισε κατευθείαν να δώσει μήνυμα για ανάλογη συνέχεια και κυρίως δουλειά ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή, θεωρείται σίγουρο ότι ο παλαίμαχος άσος της ομάδας θα αναλάβει την καθοδήγηση του Ατρόμητου και στο ματς με την Ξάνθη (3/10), που έχε κερδίσει στον απόλυτο βαθμό τους παίκτες, αφού εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος, κάτι που δεν συνέβαινε με την προηγούμενη κατάσταση.

Εξάλλου, στη σημερινή πρωινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πιεστικά τετράγωνα.

Για αύριο (Τρίτη) έχει δοθεί ρεπό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment