PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έχει γίνει πρώτη συζήτηση για τα μεταγραφικά στον Ατρόμητο


Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ατρόμητου να είναι συνεχόμενες και ήδη από χθες να «κλείδωσε» τον πρώτο του στόχο, που ήταν η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ως πρώτος στον όμιλό του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις επί των μεταγραφικών.

Στο Περιστέρι είναι τυχεροί, γιατί ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει για ό,τι θέλει τη διοίκηση, αλλά στην Ελλάδα, οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος είναι από τους λίγους που πραγματικά ξέρουν μπάλα, κάτι που πιστοποιείται από τις πορείες της ομάδας από το 2010 και μετά. Ακόμα και στην προβληματική παρένθεση των τελευταίων δύο χρόνων, ο Ατρόμητος τερμάτισε βαθμολογικά 6ος (τυπικά 9ος λόγω του -3 για τα επεισόδια με την ΑΕΚ) και 8ος, χωρίς να κινδυνεύσει με διάφορες ιστορίες.

Στα σημερινά δεδομένα, σε φιλολογικές συζητήσεις που έχουν υπάρξει εν όψει Ιανουαρίου, θεωρείται ως προτεραιότητα να ενισχυθεί η μεσοεπιθετική γραμμή με έναν παίκτη που θα διαθέτει ταχύτητα και θα αγωνίζεται στις πτέρυγες και θα μπορεί να συνεισφέρει σε δημιουργία κι αν είναι δυνατόν να μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις.

Ονόματα ακούγονται ήδη, ωστόσο είναι δεδομένο ότι στον Ατρόμητο δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανέναν, ούτε φυσικά έχουν καταθέσει κάποια πρόταση. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για κάποια αποχώρηση, ενώ δεν αποτελεί προτεραιότητα κάποια πώληση, εκτός πια κι αν φτάσει πρόταση στην οποία οι Περιστεριώτες δεν θα μπορούν να πουν «όχι». Είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θέλουν να χαλάσουν την υπάρχουσα χημεία που έχει η ομάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment