PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμπρηστικοί μηχανισμοί σε σπίτια δημοσιογράφων



Αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους ο καθένας από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στις εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι.

Αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, αποτελούμενους ο καθένας από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στις εισόδους πολυκατοικιών όπου διαμένουν δημοσιογράφοι σε Αγία Παρασκευή, Αλιμο, Λυκαβηττό, Μαρούσι και Πεντέλη.

Οι επιθέσεις έγιναν σε διάστημα μιας ώρας, από τις 03.40 μέχρι τις 04.45 τα ξημερώματα, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Σε κάθε ένα από τα σπίτια μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι πυρκαγιές ήταν μικρής έκτασης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ αυτό των εμπρηστικών επιθέσεων.

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής την οποία παρουσιάζει στο Mega ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομέας παραδέχθηκε ότι μια από τις επιθέσεις σημειώθηκε σε σπίτι όπου διέμενε παλαιότερα στο Λυκαβηττό.

«Το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Ότι μπορεί να αλλάξουν έτσι τον κόσμο ή ότι μπορεί να παίζουν τέτοια παιχνίδια», ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Εμένα ούτε με φυλάνε ούτε και θέλω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment