PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Eat, pray, love.


Τι να κάνετε μετά από ένα διαζύγιο.

EAT PRAY LOVE

Αμερικάνικη δραματική ταινία με πρωταγωνιστές δυο ηθοποιούς που έχουν κερδίσει Όσκαρ, τη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ σε σκηνοθεσία Ράιαν Μέρφι.

Παίζουν επίσης οι Τζέιμς Φράνκο, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μπίλι Κρούνταπ, Βαϊόλα Ντέιβις.

Η ταινία αποτελεί μεταφορά στην οθόνη της πραγματικής ιστορίας της συγγραφέως Λίζ Γκίλπερτ όπως την απέδωσε στο βιβλίο της “Eat Pray Love” που έγινε best-seller .

Υπόθεση: H Λιζ Γκίλμπερτ (Τζούλια Ρόμπερτς) στα τριάντα της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα: ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα!

Όμως, μπερδεμένη , προσπαθώντας να βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της. Με ένα φρέσκο το διαζύγιό ,αποφασίζει να κάνει την επανάσταση της. Έτσι Ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία.

Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί. Η ταινία αποδεικνύει πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να γνωρίσεις τον κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment