PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ε.Βενιζέλος: «Όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις πάρει» (video)



Πολλαπλά μηνύματα έστειλε από το βήμα της ΔΕΘ λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε από το βήμα της ΔΕΘ λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος. «Όχι μαθήματα, όχι συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας «Με ενοχλεί βαθύτατα και ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά να βλέπω σε διάφορα μέσα ενημέρωσης ή να ακούω διαμορφωτές της κοινής γνώμης ή στελέχη άλλων πολιτικών χώρων να κουνούν το δάχτυλο στο ΠΑΣΟΚ και να του ζητούν να επιδείξει ευθύνη, να αναλάβει ακόμη μεγαλύτερο κόστος», επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα δήλωσε τον «σταυρό του μαρτυρίου».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την αγωνία του για την επιτάχυνση των διαδικασιών τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την οικονομία. Ο χρόνος είναι χρήμα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η παράταση της εφαρμογής του προγράμματος αποτελεί ρήτρα όταν η ύφεση είναι βαθύτερη. «Δεν ζητάμε κάτι που δεν προβλέπεται από τη σύμβαση» σημείωσε συγκεκριμένα.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. ανέφερε: «Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις πάρει. Εχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις και ξέρουμε πως είναι. Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε τι έλεγα εγώ πέρυσι, ως υπουργός Οικονομικών, και τι έλεγαν άλλοι, υπό το φως αυτών που μεσολάβησαν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment