Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Δυτική Αθήνα: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε πέντε σημεία της Δυτικής Αθήνας πραγματοποιήθηκαν από εδάφους ψεκασμοί για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2022.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας προέβη στον 8ο από εδάφους ψεκασμό για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στο ρέμα «Εσχατιάς».

Στη συνέχεια, την Παρασκευή 8 Ιουνίου εφαρμόστηκαν οι υπολειμματικοί ψεκασμοί στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».

Οι ψεκασμοί εντάσσονται στο τριετές Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023» από την Περιφέρεια Αττικής με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.

Όπως έχει τονίσει ο κ. Πατούλης, βασική του προτεραιότητα, είναι η δημόσια υγεία και η προστασία του πολίτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέα δενδρύλλια στο Πάρκο Τρίτση – Έκκληση να μην καταστραφούν οι νέες φυτεύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment