PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δυτική Αθήνα: Αποκαλυπτικό βίντεο από τη συμμορία που λήστευε ανήλικους (vid)


Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα δυτικά προάστια δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Κυριακής (19/03).

Πρόκειται για τη συμμορία που πραγματοποιούσε ληστείες με θύματα ανήλικους και “πεδίο δράσης” τις περιοχές Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον.

Όπως φαίνεται στο σχετικό οπτικό υλικό από τις 3 Μαρτίου 2023, που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, οι τέσσερις δράστες επιβαίνουν σε δύο μηχανές μεσαίου κυβισμού στην οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι και οι δύο εξ αυτών κατεβαίνουν από τις μηχανές όταν εντοπίζουν τρεις μαθητές να κινούνται πεζή. Τους ακινητοποιούν και τους αφαιρούν τα κινητά τηλέφωνα. Την ίδια μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες μ θύματα ανήλικους σε Πετρούπολη και Χαϊδάρι, ενώ ανέβαζαν βίντεο στην πλατφόρμα στο TikTok.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος αρχηγός και τα δύο άλλα μέλη 17 και 16 ετών συνελήφθησαν.

Η συμμορία από τις αρχές του 2023, με την απειλή μαχαιριού είχαν διαπράξει 26 ληστείες κυρίως με θύματα ανήλικους, από τους οποίους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα αλλά και ρούχα, παπούτσια. Στη συνέχεια τα πωλούσαν σε κλεπταποδόχο στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment