PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δράση των Fentagin για τη στήριξη της μικρής Μιχαέλας-Γαβριέλας


Οι οργανωμένοι οπαδοί, Fentagin, θα στηρίξουν με δράση τους τη μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 (sma1).

Στα επερχόμενα παιχνίδια του Ατρόμητου και του ΓΣΠ οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων της πόλης μας θα πουλήσουν κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του παιδιού από το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΣΑΒΒΑΤΟ : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – αρης στις 17:00
ΚΥΡΙΑΚΗ : ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – οφη στις 15:30
Η μικρή Μιαχαέλα-Γαβριέλα ( Για την Μιχαελα – Γαβριελα γινόμαστε όλοι μια αγκαλιά ) μένει με τους γονείς της, στην πόλη μας.
Είναι μόλις 8 ετών και πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 (sma1). Η μικρή δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το δικαίωμα να μπορεί να μετακινείται πιο εύκολα προκειμένου να κάνει τις θεραπείες της, να βγαίνει βόλτα και να απολαμβάνει τον ήλιο όπως τα υπόλοιπα παιδιά.
Την ίδια ώρα που η πολιτεία έχει αφήσει στο περιθώριο (είτε από κοινωνικές υπηρεσίες, είτε από επιδόματα, είτε από υποδομές) τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ο λαός είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τον λαό. Χωρίς αντάλλαγμα, χωρίς να περιμένει κάτι. Απλά και μόνο γιατί πιστεύει στην αλληλεγγύη, την ισότητα και τον αλληλοσεβασμό.
Ως οπαδική συλλογικότητα τόσα χρόνια έχουμε προσφέρει την στήριξή μας ποικιλοτρόπως και σε πολλά διαφορετικά κοινωνικά ζητήματα. Έτσι και τώρα δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Με τα λίγα που μας περισσεύουν, αλλά οπλισμένοι με μπόλικη θέληση, καλούμε ΟΛΗ την οικογένεια του συνδέσμου, τους φίλους της ομάδας και οποιονδήποτε άνθρωπο νιώθει την ανάγκη να βοηθήσει, να στηρίξει για ακόμα μία φορά την κοινωνική δράση του Club όσο μπορεί πιο σθεναρά.
Από αύριο Παρασκευή θα έχουμε στα χέρια μας κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στην τιμή των 5 ευρώ. Επομένως αρχής γενομένης από αύριο, αλλά και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες βδομάδες, θα μπορείτε να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια μας. Τα κουπόνια θα διατίθενται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο) και σε όλα τα γνωστά σημεία και στέκια της πόλης που αράζουν δικά μας παιδιά.
Από το Σάββατο στο μπάσκετ και την Κυριακή στην μπάλα σε όλες τις θύρες θα υπάρχουν τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.
Η παρουσία όλων στα γήπεδα είναι απαραίτητη και αναγκαία. Αυτός είναι ακόμα ένας παραπάνω λόγος για να στηρίξουμε με την παρουσία μας!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ και ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ
FENTAGIN 1980

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment