PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλό του ΟΦΗ στο Περιστέρι – Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο


Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Ατρομήτου για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League, με τους Κρητικούς να προσπερνάνε την ομάδα του Κρις Κόλμαν στη βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 8′ όταν ο Ντίκο από τα δεξιά είδε την κίνηση του προωθημένου Ντιουσέ, ο οποίος πάτησε στην περιοχή και με σουτ σκόραρε στην κόντρα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 16′ όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Διαμαντή, έπειτα από γύρισμα του Κλωναρίδη. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε, ο Μανδάς έπεσε σωστά, όμως το 1-1 ήταν γεγονός.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα εκ νέου στο 27′. Ο Γιαννιώτης προσπάθησε να γυρίσει πάνω στον Έρλινγκμαρκ, ο Μεγιάδο καραδοκούσε, έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 2-1.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε πριν από το το τέλος του πρώτου μέρους στο 36′. Ο Έντερ Γκονζάλεθ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά της περιοχής, ο Βούρος έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το ματς είχε ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Στο 62′ ο Κλωναρίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ στο 65′.

Ο Μεγιάδο τροφοδότησε τον Λάρσον, που έκανε κίνηση δεξιά της περιοχής. Ο Σουηδός γύρισε και ο Ντίκο με κεφαλιά έκανε το 3-2. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ πανηγύρισε το διπλό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλεθ (83′ Οικονομίδης), Αγκιμπού, Έρλινγκμαρκ (72′ Φριτζόνσον), Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72′ Τζαβίδας)

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83′ Περέα), Τοράρινσον, Λάρσον (90′ Μαρινάκης), Ντίκο (76′ Μοσκέρα), Μπάκιτς (76′ Νέιρα), Φελίπε (90′ Γκρόνινγκ)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment