PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διπλό στο Αγρίνιο και ηρεμία για τον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Αγρίνιο δείχνοντας ότι θέλει να τελειώσει το θέμα παραμονή και πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-3 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κρις Κολμαν έφτασε τους 30 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα και ξέφυγε στο +9 από τη Λαμία και την θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο ματς, ο Κουλούρης έκανε όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά, απέφυγε δύο αμυντικούς του Παναιτωλικού και έστρωσε διαγώνια στο ύψος της περιοχής στον Έρλινγκμαρκ, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 19′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Ντίας την έσπρωξε στην εστία. Ο επόπτης μπορεί αρχικά να σήκωσε τη σημαία του, όμως μετά από αρκετή κουβέντα με το VAR, o Καραντώνης αποφάσισε να το μετρήσει (22’) για το 1-1!

Στο 28’ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μουνίθ, ο οποίος εξαπέλυσε έναν αριστερό φαλτσαριστό κεραυνό 10 μέτρα έξω από την περιοχή, αφήνοντας άγαλμα τον Ανέστη για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και σε μια φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ, η μπάλα με κεφαλιά μετά το κόρνερ και ο Ντίας σκόραρε ξανά από το δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά χωρίς να υπάρχει κάτι για το 2-2.

Τελικά ο Ατρόμητος στο 72′ πήρε τους τρεις βαθμούς με τον Κουλούρη να παίρνει την μπάλα από τον Χαρίση με τακουνάκι, να μπαίνει στην περιοχή από τη δεξιά γωνία και με έναν κεραυνό στο αριστερό παραθυράκι του Ανέστη να κάνει το τελικό 2-3.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνες (82΄Μόρσεϊ), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Μάρτενσον (73΄Βαρόνε), Ντίας (73΄Μεντόσα), Νταγκό (73΄Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82΄Καρέλης), Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79΄Ντένιτς), Κλωναρίδης (91΄Νταβιώτης), Μουνίθ (76΄Καρτάλης), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment