PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοσκόπηση: «Όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών λέει το 62%


Κακή θεωρεί τη Συμφωνία των Πρεσπών το 62% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Προβάδισμα 10,5 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων.

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 33% με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 22,5%. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδια εταιρείας, τον Δεκέμβριο, η Ν.Δ. διατηρούσε προβάδισμα, επίσης 10,5 μονάδων (33,5% – 23%).

Η έρευνα διεξήχθη κατά την εν εξελίξει συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου το 62% δήλωσε πως έχει αρνητική γνώμη, με το 47% να την κρίνει σίγουρα αρνητικά και το 15% μάλλον αρνητικά. «Σίγουρα θετικά» απάντησε το 12% των ερωτηθέντων και «μάλλον θετικά» το 15%.

Αναφορικά με το πολιτικό «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και έαν αυτό είχε προετοιμαστεί το 72% απάντησε θετικά, με το 46% να δηλώνει σίγουρα «ναι» και το 26% μάλλον «ναι». Το 10% απάντησε μάλλον «όχι» και το 4% σίγουρα «όχι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment