• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Δημιουργία επιτροπής θέσεων συμφώνησαν Φ. Γεννηματά – Στ. Θεοδωράκης

Peristeri News
Μάρτιος31/ 2016

Ως το πρώτο βήμα στη προσπάθεια δημιουργίας ρεύματος που θα σταθεί ενάντια σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τη συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος απ’ την πλευρά του δήλωσε ότι θα δημιουργηθεί επιτροπή θέσεων που σε δύο μήνες θα υποβάλλει τα συμπεράσματά της.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό ρεύμα που θα δώσει ελπίδα στους προοδευτικούς πολίτες, που θα απαντήσει στις αγωνίες του λαού και θα σταθεί απέναντι στην προσπάθεια της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσουν ένα διχαστικό δίπολο που μόνο σε αδιέξοδο οδηγεί», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Την ανάγκη να υπάρξει συναίνεση στην δημιουργία μιας επιτροπής θέσεων και διαλόγου με την κοινωνία, μιας επιτροπής που δεν θα έχει πλειοψηφία ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το Ποτάμι, αλλά οι περισσότεροι θα είναι και προέρχονται από την κοινωνία, μια επιτροπή που σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μας δώσει ένα πλαίσιο θέσεων και τη δυνατότητα σε αυτό το εγχείρημα να προστεθεί νέος κόσμος, υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο διάλογος δεν πρέπει να είναι χρονικά απεριόριστος και θα πρέπει μέσα σε 2 μήνες αυτή η επιτροπή που θα ξεπερνά τα κόμματα μας, να μας πει τα συμπεράσματά της.