PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Απαιτείται πρόγραμμα αποκλιμάκωσης της ανεργίας


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοκρατικής Αριστεράς συζητήθηκε και η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, η οποία θα οριστικοποιηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνέρχεται το Σάββατο 5 Απριλίου.

Δεν υπάρχει καμία οικονομία στον πλανήτη που να θεωρείται σταθεροποιημένη με ποσοστό ανεργίας 27,5%, αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της με αφορμή το Eurogroup και τις δηλώσεις που έγιναν σήμερα.

Η ΔΗΜΑΡ δεν συναινεί με τις δηλώσεις περί ανάκαμψης και το πανηγυρικό κλίμα που καλλιεργεί η κυβέρνηση όπως τονίζει και σημειώνει ότι πολιτικές λιτότητας πρέπει να αλλάξουν.

«Χρειάζεται άμεση υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος δημιουργίας θέσεων εργασίας με στόχο την αποκλιμάκωση της ανεργίας» καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

Το Σάββατο οριστικοποιείται το ευρωψηφοδέλτιο

Τη στρατηγική του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών συζήτησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τη συμμετοχή βουλευτών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε και η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, η οποία θα οριστικοποιηθεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνέρχεται το Σάββατο 5 Απριλίου.

Στην εισήγηση για τη στρατηγική υπογραμμίστηκε ότι η Δημοκρατική Αριστερά αναδεικνύει «τη διαφορετική, προοδευτική και εφαρμόσιμη πρόταση της και διεκδικεί ισχυρή πολιτική εντολή τώρα για την έξοδο από την κρίση με ένα προοδευτικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment