PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δηλώσεις επωνύμων στο twitter μετά την ψήφο εμπιστοσύνης



Συντονισμένη στο Twitter ήταν το βράδυ της Παρασκευής σχεδόν όλη η showbiz!

Συντονισμένη στο Twitter ήταν το βράδυ της Παρασκευής σχεδόν όλη η showbiz!

Η πλειοψηφία τους, παρακολουθούσε με αγωνία την συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, σχολιάζοντας συνεχώς με πολύ αρνητικό τρόπο τα όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό του ελληνικού κοινοβουλίου.

Έξαλλη η Έλλη Κοκκίνου πόσταρε: «Ωωωωχοουυυ! Μας ζαλίσατε (μην πω τίποτα πιο χοντρό) τον εγκλεφαλο! Ζούμε ιστορικές στιγμές είπε ο Βενιζέλος. Σώωωπα!!! Ζούμε άθλιες στιγμές! Μπράβο σε όσους αντέξαμε την παράσταση του ΓΑΠ. Θα μας (α)ΓΑΠ(ησει) κι άλλο…»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σίσσυ Χρηστίδου που δεν σταμάτησε να σχολιάζει:

«Ποιος θυσιάστηκε για την χώρα του και έκανε τους Έλληνες παγκοσμίως περήφανους; να κάνει ένα βήμα μπροστά! Πού πας ρε Γιωργάκη… Να το ρε παιδιά! Από εκδίκηση του κάνει! Αμαυρώνει το όνομα! Δώστε του κάτι από την κληρονομιά! Παιδιά δεν φεύγει… δεν φεύγει αν δεν φύγουμε μαζί…Οκ παίξατε, γελάσατε, τι θα λέγατε επιτέλους να σοβαρευτούμε και ν΄αναλάβει η Βουλή των Εφήβων;»

Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο Γιώργος Τσαλίκης που έστειλε tweet στην Εύα Καϊλή λέγοντας της:

«Ξέρεις τι λέω Εύα; ότι όλοι έχουμε φρικάρει μ΄αυτή την κατάσταση. Σκατά τα κάνατε. Με όλο το σεβασμό».

H Ναταλία Γερμανού απ΄την άλλη ενημέρωσε πως «μια απλή βόλτα στα mentions του prime minister αν τον ακολουθείτε, θα σας πικράνουν πολύ, πολύ περισσότερο δυστυχώς»…

Νευριασμένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε και τα στιλιστικά της σχόλια για να ελαφρύνει το κλίμα:

«Έπεσε και χειροκρότημα στην είσοδο του ΓΑΠ! Για να δούμε τι θα γίνει… Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου… Τα σαρδάμ του ΓΑΠ πάνε σύννεφο συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Παπαρήγα πιο αχτένιστη από ποτέ. Στον κομμουνισμό απαγορεύεται το styling; Μήπως να τους ζητήσουμε να κάνουν ένα guest στο ice για να γκρεμοτσακιστούν και να τελειώνουμε μια και καλή;;;»

O Γιάννης Κότσιρας που δεν σταματά να τουιτάρει για τις πολιτικές εξελίξεις, έγραψε:

«Μετά τα τρελά φράγκα που βγάλανε από την ιστορία με το δημοψήφισμα, τώρα βγάζουν από στοιχήματα για τον αριθμό των βουλευτών. Λεφτά υπάρχουν…Oύτε στο στρατό δεν μας κάνανε τέτοιο καψόνι…»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη καληνύχτισε λέγοντας «ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει», ενώ η Δούκισσα Νομικού είπε: «κλαίω με τα tweets σας. Είναι σαν να βλέπουμε όλοι μια ταινία. Μια κλαίω από τα γέλια γιατί είναι γελοίο, και μια με αληθινά δάκρυα γιατί είναι θρίλερ».

Η Πόπη Τσαπανίδου από την άλλη, παρακολουθούσε online τη συνεδρίαση με τους Twitterόφιλους της: «ανοίγουμε κουβέντα στο ipop. Δεν έρχεστε σιγά σιγά; Λέω να βάλουμε κανά link και κάνα σύνδεσμο να δούμε on line τη συνεδρίαση της Βουλής. Είναι ντροπή και κρίμα τέτοιες ώρες να μην κάνουν πίσω για την Ελλάδα».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σχολίασε: «απίστευτο πόσο αρέσει ο Ιονέσκο (θέατρο του παραλόγου) στους πολιτικούς μας! Δεν πάνε και κάνα σινεμά; παίζει το “Αι ειδοί του Μαρτίου”»…

Τέλος, ο Χρήστος Φερεντίνος που εκείνη την ώρα διασκέδαζε στην Ελεονώρα Ζουγανέλη, ζήτησε από τους Twitterόφιλους του να μάθει «τι έκανε ο ΓΑΠ»;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment