PeristeriNews.gr
Πολιτική

Διαβεβαιώσεις Π. Κουρουμπλή για τη συνέχιση του «Βοήθεια στο Σπίτι»


Διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εργαζόμενους του προγράμματος.

Οι εργαζόμενοι αξιώνουν την παράταση του προγράμματος και πέραν του 2015, με τον κ. Κουρουμπλή να διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη βρεθεί τα 55 εκατ. ευρώ που απαιτούνται ετησίως.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε και για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στις συμβάσεις των εργαζομένων. «Το εργασιακό καθεστώς, που είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους εργαζόμενους, είναι ένα ανοικτό για μας ζήτημα. Θα το συζητήσουμε και θα αναζητήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος των εργαζομένων, Σοφία Κολιζέρα, δήλωσε τα εξής: «Μας είπαν πως θα πάρουμε παράταση για έναν χρόνο, ως έχει, με την ίδια χρηματοδότηση. Δεσμεύτηκαν ότι μέσα στο 2016 θα επεξεργαστούν ένα σχέδιο το οποίο θα λύνει μόνιμα την εργασιακή σχέση των εργαζομένων και ότι θα γίνει πιο διευρυμένο το πρόγραμμα. Βέβαια, αυτό το ακούμε 13 χρόνια τώρα και γι’ αυτό κρατάμε επιφυλάξεις».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment