PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Διασύρθηκε στην Τούμπα ο Ατρόμητος


Εκτός τόπου και χρόνου σε ακόμα ένα ματς ο Ατρόμητος διασύρθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 5-1.

Οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και έπαιξαν σαν μην ταξίδεψαν ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Υπέπεσαν σε τόσα πολλά λάθη, που και οι ίδιοι αδυνατούσαν να το πιστέψουν και η κάμερα τους έπιασε πολλές φορές να διαφωνούν μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για ακόμα ένα ματς η ομάδα είχε αρκετούς αρνητικούς παίκτες και για ακόμα ένα ματς δέχτηκε αστεία γκολ, παραδόθηκε αμαχητί στον αντίπαλο του, σε ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ στην πρώτη τελική των γηπεδούχων και έπειτα από ένα συνδυασμό κακών επιλογών. Στο 13’ ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ περίπου από τα 30 μέτρα, η μπάλα κόντραρε και ο Μέγερι που ήταν εντελώς ανέτοιμος, άργησε να πέσει στην πορεία της με αποτέλεσμα να τη μαζέψει από τα δίχτυα του, έτσι έγινε το 1-0.

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ από τον στόπερ του δικεφάλου τον Ίνγκασον. Στο 34’ έγινε η σέντρα από τα δεξιά, ο Ρισβάνης είδε την μπάλα να περνά από μπροστά του, ο Σφιντέρσκι την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ίνγκασον πήρε το ριμπάουντ ανενόχλητος για να κάνει πολύ εύκολα το 2-0.

Ο Ισλανδός βρήκε και δεύτερο τέρμα, αφού στο 41’ ο Μίσιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο σέντερ μπακ των γηπεδούχων πήρε κι αυτή την κεφαλιά κάνοντας το 3-0, εξασφαλίζοντας το «τρίποντο» των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε τους Ανδρούτσο και Βέλλιο θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με τους Ενσικουλού, Ουγκράι.

Ωστόσο, ο Σφιντέρσκι έκανε ένα αδύναμο πλασέ, χωρίς λόγο ο Ρισβάνης έπεσε καθυστερημένα στο τάκλιν, βρίσκοντας το πόδι του. Παρά το γεγονός ότι αυτό δεν επηρέασε το πλασέ του Πολωνού, αφού είχε ήδη σουτάρει, ο ρέφερι υπέδειξε παράβαση και ο επιθετικός των πρωταθλητών διαμόρφωσε το 4-0 στο 53’.

Το μοναδικό γκολ του Ατρόμητου ήρθε στο 56’ από την ατομική ποιότητα του Ουγκράι και λάθος του Ζίβκοβιτς, καθώς ο Ούγγρος εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα και πλάγια, ο Σέρβος κίπερ δεν ήταν συγκεντρωμένος και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Τον τελευταίο λόγο στο ματς είχε ο Μίσιτς, καθώς με κεφαλιά στο 83’ από σέντρα του Ροντρίγκο, πήρε την κεφαλιά χωρίς να χρειαστεί να σηκωθεί από το έδαφος, γράφοντας το τελικό 5-1.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς – Μάτος (64’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης – Μαουρίσιο, Μίσιτς – Λημνιός (71’ Λάμπρου), Βιεϊρίνια (78’ Εσίτι), Πέλκας – Σφιντέρσκι.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης (73’ Χαρίσης), Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα – Γκάλο, Ανδρούτσος (46’ Ουγκράι), Ούμπιδες, Μάντσον, Μανούσος – Βέλλιος (46’ Ενσικουλού)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment