PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά στη Λεωφόρο Αναβύσσου


Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Ανάβυσσο, διακομίστηκαν με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Παράλληλα, από τη φωτιά έχουν υποστεί ζημιές δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είπε η εκπρόσωπός της, δεν έχει ενημερωθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, για ζημιές σε οικίες.

Η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, ενώ η Πυροσβεστική δεν ζήτησε εκκένωση οικισμών της περιοχής.

Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αναβύσσου, από το τμήμα της Λεωφόρου Καλυβίων μέχρι την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ νωρίτερα, ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης είπε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη και ότι η φωτιά έκαιγε σε οικόπεδα, ανάμεσα σε κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Αυτή την ώρα στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 6 μποφόρ. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, καθώς και τρία ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment