Κοινωνία

Διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση δυο εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου

Για τη ζωή τους παλεύουν με τον κορωνοϊό δυο εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου που είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομείο της Αττικής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου και ιατρό του νοσοκομείου «Αττικόν», Γιώργο Σιδέρη, δυο εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται σε βαριά κατάσταση σε ΜΕΘ αντιμετωπίζοντας τον κορωνοϊό.

Από τις πληροφορίες του PeristeriNews.gr προκύπτει ότι ο ένας από τους δυο εργαζόμενους είναι σε πιο δεινή κατάσταση στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με το πόστο του να είναι στη Γραμματεία του Δημαρχείου.

Πάντως στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που έγινε η συγκεκριμένη αναφορά από τον κ. Σιδέρη υπήρξε μια εκτεταμένη παρουσίαση της δυσμενούς κατάστασης τόσο από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και από τον έτερο ιατρό του Κρατικού Νικαίας και επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Παναγιώτη Παπανικολάου.

Οι δυο ιατροί τόνισαν πως η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι πολύ δύσκολη με τις μονάδες υγείας να στενάζουν από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα ο κ. Σιδέρης πρόσθεσε ότι από το Περιστέρι περίπου 200 πολίτες νοσηλεύονται σε μονάδες υγείας ενώ ακόμα 300 νοσούν στο σπίτι τους.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιώργος Μπεκιάρης τόνισε ότι η διαδικασία του εμβολιασμού προχωρά χωρίς προβλήματα τόσο στο mega εμβολιαστικό κέντρο όσο και στα κέντρα υγείας ενώ με την έλευση περισσότερων δόσεων εμβολίων, οι πολίτες που θα εμβολιάζονται καθημερινά θα πολλαπλασιαστούν.

Related posts

Φωτιά σε οικοπεδικούς χώρους στα Άνω Λιόσια

Peristeri News

Χρ. Στυλιανίδης: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Πεντέλη

Peristeri News

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε στη Σαλαμίνα

Peristeri News

Leave a Comment