PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Διανομή προς τρίτεκνες οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθήνας


Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας, Σπύρος Τζόκας, παρευρέθη μαζί με το αντίστοιχο τμήμα ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής Π.Ε. Δυτικού Τομέα, στη διανομή φρούτων (πορτοκάλια και ακτινίδια) που έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 27-11-2014 ο Σύλλογος Τριτέκνων Δυτικής Αθήνας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας κος Σπύρος Τζόκας παρευρέθη μαζί με το αντίστοιχο τμήμα ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής Π.Ε. Δυτικού Τομέα, στη διανομή φρούτων (πορτοκάλια και ακτινίδια) που έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη 27-11-2014 ο Σύλλογος Τριτέκνων Δυτικής Αθήνας και αφορά στη διανομή 23ων τόνων πορτοκαλιών και 10 τόνων ακτινιδίων προς τα μέλη του, έως εξαντλήσεως όλης της ποσότητας.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών για αξιοπρεπή διαβίωση, δουλειές, μέτρα κοινωνικής πολιτικής. Διευκολύνει πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και καλεί την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment