• Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Δεν βιάζονται για Σα Πίντο στον Ατρόμητο

Παύλος Κουστέρης
Απρίλιος27/ 2017

Εν αναμονή της οριστικής απάντησης του Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκονται στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν διαμηνύσει στον Πορτογάλο τεχνικό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου.

Την υλοποίηση του σχεδιασμού του αρχίζει σιγά-σιγά ο Ατρόμητος, αλλά προκειμένου οι Περιστεριώτες να φορτσάρουν και σε ανακοινώσεις, περιμένουν την οριστική απάντηση του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό υπάρχει πλήρη ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά την πορεία της ομάδας και τις ανάγκες που έχει από πλευράς μεταγραφικής ενίσχυσης, ωστόσο απομένει το «ναι» του έμπειρου τεχνικού, αφού ακόμα και ο ίδιος το σκέφτεται, κυρίως με την οικογένειά του.

Στους «κυανόλευκους» αναγνωρίζουν απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης και την κρισιμότητα της απόφασης που καλείται να πάρει ο Ρικάρντο Σα Πίντο και για αυτό το λόγο του έχουν δώσει περιθώριο χρόνου ώστε να δώσει την απάντησή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση θα τραβήξει πάρα πολύ.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και ένα κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του Μαρτίν Τόνσο.