PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν θα μιλήσει στην Πνύκα ο Ομπάμα


Ματαιώνεται, πιθανότατα για λόγους ασφαλείας, η ομιλία Ομπάμα στον αρχαιολογικό χώρο της Πνύκας, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- περιελάμβανε ο αρχικός προγραμματισμός της επίσκεψης του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο σχεδιασμούς μιλούσε για ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα στο πλάτωμα του τηλεσκοπίου Δωρίδη, στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του ΚΑΣ που γνωμοδότησε θετικά για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης.

Η ομιλία είχε προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου, με φόντο την Ακρόπολη, και «θα επικεντρωνόταν στις αξίες της Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εντός της ημέρας ανακοίνωση για το περιεχόμενο του νεότερου -για την ακρίβεια, οριστικού- σχεδιασμού του ταξιδιού Ομπάμα -σημειωτέον, η ομιλία στην Πνύκα δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως από την αμερικανική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπάμα θα φτάσει στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment