PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δεν θα γίνουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία


Φρένο στα σχέδια για ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία, έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ξεκαθαρίζοντας ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόριά τους.

Σημειώνεται ότι η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι κατά τις ημερομηνίες 24, 25, 31 Δεκεμβρίου 2020 καθώς και την 1η Ιανουαρίου 2021 τα εστιατόρια των ξενοδοχείων δεν θα λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέπεται μόνον, στους διαμένοντες, η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service).

Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

Την απαγόρευση είχε προαναγγείλει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Θα περιοριστούν τα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία. Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα. Δεν θα επιτραπεί να γίνουν κι αναμένεται επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση. Δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων εκείνες τις ημέρες» δήλωσε ο υπουργός κι επανέλαβε ότι «δεν θα επιτραπεί και δεν θα γίνουν ρεβεγιόν ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment