Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν τα κατάφερε ο ΓΣ Περιστερίου στον Χολαργό

Την ήττα με 83-72 από τον Χολαργό εκτός έδρας γνώρισε το Περιστέρι σε ματς για τη 18η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Την ήττα με 83-72 από τον Χολαργό εκτός έδρας γνώρισε ο ΓΣ Περιστερίου σε ματς για τη 18η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου ήταν μπροστά στο σκορ με έναν πόντο στο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραν διαφορά 8 πόντων στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου και με το τελικό +11 πανηγύρισαν σημαντική νίκη για την παραμονή.

Ο κόσμος του Περιστερίου έδωσε για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών» και στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Χολαργός – ΓΣ Περιστερίου 83-72

Δεκάλεπτα: 24-22, 38-39, 60-52, 83-72

Χολαργός (Χατζηπανηγύρης): Χατζόπουλος, Γραμματίκας 15 (2), Αγόρης 12 (2), Μούκας 4, Μουμπάρακ 18 (2), Πολιτόπουλος 2, Κιαπέκος 9, Παπαγεωργόπουλος 8, Παππάς 15 (1)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Αντωνόπουλός, Παναγιωταράς 11, Γεωργοπαπαδάκος 11 (2), Σημιτζής 10 (3), Σκουλίδας 11 (1), Πρίτσος 7 (1), Λυμπερόπουλος 10 (1), Καραβανάς 8, Γαννίκός 2, Φωτόπουλος, Ρεκουνιώτης 2


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του Peristeri Volley – Εκτεταμένες ζημιές και ακύρωση προπονήσεων

Peristeri News

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Leave a Comment