Viber
PeristeriNews.gr
Media

Δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο ο Γιώργος Κουρής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Στάθη Γκότση, ο οποίος ζήτησε από τα μέλη του δικαστηρίου να προχωρήσουν σε διακοπή μέχρι το μεσημέρι.

Ξεκίνησε, αλλά διακόπηκε, η δίκη από το Αυτόφωρο δικαστήριο για την υπόθεση του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος δικάζεται για χρέη ύψους 300.000 ευρώ προς το Δημόσιο.

Ο κ. Κουρής δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Στάθη Γκότση, ο οποίος ζήτησε από τα μέλη του δικαστηρίου να προχωρήσουν σε διακοπή μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να προσκομιστούν οι σχετικές βεβαιώσεις από την αρμόδια ΔΟΥ, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο εκδότης έχει μπει σε διαδικασία ρύθμισης της οφειλής του.

Επίσης, ζήτημα ανέκυψε και με την προσκόμιση παραβόλου, ύψους 1.000 ευρώ, το οποίο, κατά πληροφορίες, η πλευρά του εκδότη δεν έχει πληρώσει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Paramount και Warner Bros. έγιναν Skydance: Deal $81 δισ. και φόβοι για απολύσεις

Peristerinews.gr Newsroom

ΣΠΟΡ FM TV: Δωρεάν live και ON DEMAND αθλητικό θέαμα

Peristerinews.gr Newsroom

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment