• Παρασκευή, 7 Μάι, 2021

«Αδιόρθωτοι Χρυσοχοΐδης, Βορίδης, Σαμαράς»

Peristeri News
Peristeri News
Απρίλιος30/ 2012

Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη, εκτοξεύει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη, εκτοξεύει η Δημοκρατική Συμμαχία, με αφορμή τη λειτουργία του κέντρου προσωρινής κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

«Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, μετά από τη συμφωνία του με τον κύριο Σαμαρά, φτιάχνει άρον -άρον στρατόπεδα προσωρινής κράτησης λαθρομεταναστών, με το μυαλό στις ψήφους της εκλογικής του περιφέρειας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θανάσης Ζορμπάς.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, τον κατηγόρησε ότι «καταγγέλλει τη λαθρομετανάστευση ανά την Επικράτεια, για να περιορίσει τις διαρροές ψήφων προς τα δεξιά του».

Καταλόγισε ακόμη στον κ. Βορίδη ότι «προσπαθεί να εμποδίσει τη λειτουργία των κέντρων υποδοχής, με τα οποία συμφώνησε ο αρχηγός του, για να καλοπιάσει τους ψηφοφόρους της Αμυγδαλέζας».

«Παραμένουν αδιόρθωτοι» κατέληξε ο κ. Ζορμπάς.