• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Δεκάδες Περιστεριώτες πρόσφεραν το αίμα τους στην 32η Αιμοδοσία του Δήμου (video)

Peristeri News
Απρίλιος30/ 2015

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2015, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου…

Ο Δήμος Περιστερίου στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των πολιτών πραγματοποίησε με επιτυχία την 32η εθελοντική αιμοδοσία του, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2015, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους, Περιστέρι).

Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, στοχεύοντας να καλυφθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας.

Κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει το γεγονός ότι το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την πιο σημαντική πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό του Δήμου μας και τους εργαζόμενους της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά, η κα. Κορόγιαννη να τονίσει ότι με την εθελοντική αιμοδοσία, δίνουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για αίμα, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.