PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δέκα μήνες φυλάκιση στην Ερντογάν



Αντιμέτωπη με το νόμο βρέθηκε η Τουρκάλα ηθοποιός.

Αντιμέτωπη με το νόμο βρέθηκε η Τουρκάλα ηθοποιός, Νεχίρ Ερντογάν, που είναι γνωστή στην Ελλάδα από τα σίριαλ «Son» και «Σύνορα της Αγάπης».

Η 32χρονη ηθοποιός την κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, και ο δικαστής της επέβαλλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή.

Η Νεχίρ αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε την αθώωση της, υποστηρίζοντας πως ναρκωτικά δοκίμασε μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ, ενώ στην Τουρκία δεν έχει κάνει χρήση.

Ο δικαστής πάντως δεν πείστηκε και η Σμυρνιά ηθοποιός καταδικάστηκε με αναστολή. Αν δεν υποπέσει σε άλλο αδίκημα τα επόμενα πέντε χρόνια, η ποινή της θα παραγραφεί.

Η Νεχίρ Ερντογάν έγινε περισσότερο γνωστή στην Τουρκία και στην Ελλάδα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα σύνορα της αγάπης» (Yabancı Damat ο τουρκικός τίτλος). Στη σειρά παίζει το ρόλο της Ναζλί Μπακλαβατζίογλου, η οποία ερωτεύεται και παντρεύεται έναν Έλληνα, το Νίκο, τον οποίo υποδύεται ο Οζγκούρ Τσεβίκ.

Η σύλληψη και η δίκη της Νεχίρ Ερντογάν δεν ήταν μεμονωμένη καθώς πριν ένα χρόνο, η τουρκική αστυνομία είχε πραγματοποιήσει μια μεγάλη επιχείρηση, συλλαμβάνοντας διάσημους καλλιτέχνες της χώρας που ένωσαν τις φωνές τους με τους διαδηλωτές στο πάρκο Γκεζί και την πλατεία Ταξίμ .

Συνολικά, συνελήφθησαν 56 άτομα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, ορισμένα από τα οποία είναι γνωστά και στην χώρα μας. Κοινό στοιχείο όλων των επώνυμων συλληφθέντων είναι η συμμετοχή τους στις διαμαρτυρίες εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν.

Οι ύποπτοι είχαν τεθεί υπό κράτηση και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δίκες τους έχουν προγραμματιστεί στο επόμενο διάστημα.

Μεταξύ των συλληφθέντων τότε, ο Κενάν Ιμιρτζαλίογλου (που πρωταγωνιστεί σΙλκέρ Αξούμτη σειρά «Καρανταγί» και στο «Εζέλ»), ο Μουράτ Γιλντιρίμ (τον γνωρίσαμε ως Σάββα από το «Έρωτας και Τιμωρία»), η σύζυγός του Χουρτζίν Τερζίογλου (ή αλλιώς Αζάντ από το «Εζέλ»), ο Ενκίν Αλτάν (γνωστός ως Χαλίλ από το «Σον»), η Νεχίρ Ερντογάν (διάσημη από τον ρόλο της Αϊλίν στο «Σον»), ο (από τον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή»).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment