PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στην Eurovision


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας για τη Eurovision 2021.

Tη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance».

O φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και η νεαρή τραγουδίστρια είχε σήμερα την πρώτη της επαφή με το stage.

Από την πρόβα και τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα πήραμε μια γεύση για τον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου και ανυπομονούμε.

Η Στεφανία ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. Γάντια σε ίδιο χρώμα και ψηλές μπότες που φτάνουν ως το γόνατο ολοκλήρωσαν το λουκ. Όσο για την παρουσίαση του τραγουδιού, για πρώτη φορά στη Eurovision θα γίνει χρήση visual effects, τα οποία δεν θα αποδυναμώσουν ούτε θα επισκιάσουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της νεαρής.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της 18χρονης. Ο Γιάννης Μουρίκης σχεδίασε το σκηνικό, ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών και η εταιρία Asterman δημιούργησε τα γραφικά. Οι χορευτές που συνοδεύουν την Στεφανία είναι οι: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment