Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Δεύτερη θέση στα κοινωνικά δίκτυα για το Google+

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σε πρόσφατη έρευνα ξεπέρασε το Twitter.

Το Google+, αν και ξεκίνησε σχετικά νωχελικά, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των κοινωνικών δικτύων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε νέα έρευνα που παρουσίασε η Global Web Index, και πραγματοποιήθηκε σε 31 διαφορετικές χώρες, καλύπτοντας το 90% των συνολικών χρηστών του ίντερνετ, η υπηρεσία της Google κατάλαβε τη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας υπηρεσίες, όπως αυτή του Youtube και του Twitter.

Την πρώτη θέση διατηρεί με σταθερό προβάδισμα, το Facebook, με μερίδιο στην αγορά της τάξης του 51%, το Google+ ακολουθεί με 25% ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται τα Youtube και Twitter με ποσοστό 21%, με το Youtube, μάλιστα να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

blank

Τα παραπάνω ποσοστά δείχνουν πως το Google+ έφτασε τα 343 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ενώ παρουσίασε αύξηση της τάξης του 27% μέσα στο 2012.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τη μεγαλύτερη ανάπτυξη γνώρισε το Twitter, με ποσοστό 40% ενώ το Facebook ακολούθησε με ποσοστό 33%.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η Ελληνίδα Χριστίνα Δελημήτρου του MIT που κάνει την τεχνητή νοημοσύνη πιο βιώσιμη

Peristerinews.gr Newsroom

Έφηβοι και social media: Στα ύψη η ψηφιακή ζωή στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Η OpenAI συνεργάζεται με την Anthropic και την Google για ζητήματα ασφάλειας γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment