PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Βίτσας: Δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά


Στη διαβεβαίωση ότι θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία προέβη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη διαβεβαίωση ότι θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία προέβη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

«Επιδιώξαμε πρόγραμμα – γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα όπου εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η ανθρωπιστική κρίση και τα κοινωνικά αγαθά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είχε αναφερθεί προεκλογικά σε κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και κλείσιμο τραπεζών.

«Ούτε το 10% δεν διαφώνησε. Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας. Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» επισήμανε ο κ. Βίτσας για τη χθεσινή ΚΟ.

«Για απόλυτη κυβίστηση της κυβέρνησης» έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ προεκλογικά επαληθεύονται.

Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο και τα 11 δισεκ. ευρώ του ΤΧΣ φύγανε στο Λουξεμβούργο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, επισήμανε ο κ. Καραγκούνης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment