• Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Δ. Τζανακόπουλος: Ελάχιστες οι διαφορές με τους θεσμούς

Peristeri News
Απρίλιος26/ 2017

Την πεποίθηση πως «υπάρχουν οι προϋποθέσεις για επίλυση των όποιων ελάχιστων διαφορών παραμένουν με τους θεσμούς, μέσα στις επόμενες μέρες» εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Real FM.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για νέες απαιτήσεις από πλευράς των δανειστών, περιορίστηκε να πει πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αρνούμενος να μπει σε τεχνικές λεπτομέρειες. Πρόσθεσε πως δεν έχει την αίσθηση ότι θα υπάρξουν νέα προβλήματα.

Ανέφερε ακόμη πως η προσπάθεια της ελληνικής πλευράς είναι στις 22 Μαΐου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία ώστε να μπορέσει στη χώρα να εμπεδωθεί η σταθερότητα και να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τις χαρακτήρισε αναμενόμενες, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στη Ν.Δ., είπε πως «όταν κάποιος δεν έχει έναν σαφή αντιπολιτευτικό λόγο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συκοφαντεί και να καθυβρίζει».

«Διαψεύστηκε η καταστροφολογική προφητεία της Νέας Δημοκρατίας ότι η αξιολόγηση δεν θα κλείσει και η οικονομία θα καταρρεύσει», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.