PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Κανένα παράλληλο πρόγραμμα δεν θα ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση άσκησε απόψε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατηγορώντας την ότι «ολοκληρώνει νόμο το νόμο και μέτρο το μέτρο την βρώμικη δουλειά που δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

«Μόνο που εδώ οι εκβιασμοί για τις δόσεις πάνε πακέτο με την διαφημιστική εξαπάτηση και το ψέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε συνεστίαση στη Θήβα. «Η εξαπάτηση δεν αφορά μόνο στο τι υλοποιεί η κυβέρνηση με το δικό της μνημόνιο, αλλά και στο τι συνεχίζει να εφαρμόζει, αφού και τα προηγούμενα μνημόνια ζουν και βασιλεύουν και εφαρμόζονται κατά γράμμα», είπε.

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε πως κανένα «παράλληλο πρόγραμμα» δεν μπορεί να ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται βαριά.

Μάλιστα, έθεσε το ερώτημα «αν η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να ανακουφίσει τη λαϊκή οικογένεια από τα δυσβάσταχτα μέτρα, γιατί δεν έκανε δεκτές τις τροπολογίες που κατέθεσε ήδη από τον Μάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, όπως η διαγραφή των οφειλών των οικογενειών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας προς τις επιχειρήσεις ηλεκτρικής ενέργειας και αύξηση της μηνιαίας δωρεάν παροχής ρεύματος, η παροχή δωρεάν και πλήρους ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης προς όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, το καθημερινό δωρεάν γεύμα στο σχολείο, η πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ανέργων, η απαλλαγή των σχολικών επιτροπών, των ΑΕΙ και ΤΕΙ από τα χρέη».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ολοκληρώνει τη σφαγή του λαού για τα κέρδη του κεφαλαίου, γι’ αυτό και χαίρει της εμπιστοσύνης του συστήματος κι όλα αυτά που αναμασούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το σύστημα τους πολεμά είναι μέρος της εξαπάτησης του λαού», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment