PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας: Δεν υπάρχουν νέοι σωτήρες


Να γυρίσει την πλάτη σε όσους υπόσχονται νέες δήθεν κυβερνητικές λύσεις κάλεσε τον λαό ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Να γυρίσει την πλάτη «σε όσους υπόσχονται νέες δήθεν κυβερνητικές λύσεις, σε νέους μεσσίες, που θα μας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους» κάλεσε τον λαό ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας μιλώντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

«Τέρμα πια οι αυταπάτες, δεν υπάρχουν νέοι σωτήρες», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι μόνη λύση είναι ο αγώνας.

«Για να μην έχουμε άλλα χαμένα χρόνια, για να αντιμετωπίσουμε τον εμπαιγμό, τον αποπροσανατολισμό, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τα διάφορα δικομματικά παιχνίδια, ένας είναι ο δρόμος. Το δείχνει σήμερα το μεγαλειώδης συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, αυτό που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα και που το αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους πάνω από 1000 οργανώσεις των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των αυτοαπασχολούμενων των πόλεων, των αγροτών, της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών, των γυναικών. Αυτός είναι ο δρόμος, αυτή είναι η λύση. Αντίσταση, αγώνας, λαϊκή συμμαχία για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους και για όλες, για να καταργηθεί η φοροληστεία, για να έχουμε ανάκτηση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων σε μισθούς, συντάξεις σε όλα τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment