PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δ. Κελάφας: Για να επιτύχουμε την υπέρβαση, χρειαζόμαστε γερά και ενωμένα χέρια


Να αξιοποιήσουμε ό,τι καλύτερο έχει το Περιστέρι.

Να αξιοποιήσουμε ό,τι καλύτερο έχει το Περιστέρι.

Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους, τις προσδοκίες και να κάνουμε πραγματικότητα το Περιστέρι που έχουμε οραματιστεί. Η Ενωτική Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξή μας είναι μια μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους κατοίκους της πόλης μας. Ενώνουμε τα χέρια με όποιον Περιστεριώτη ταυτίζεται με τα όνειρά μας και θέλει συμπορευτεί μαζί μας. Άλλωστε, χωρίς τα δικά σας χέρια δεν θα μπορούσαμε να πάμε μπροστά. Να ξεχυθούμε στον σκληρό αγώνα για την διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο. Να πορευτούμε με ενότητα και συνεργασία.

Δεν είμαστε εδώ για να πούμε πομπώδεις και ανυπόστατες κουβέντες αλλά μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλους τους Περιστεριώτες και να τους λέμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί κόπος και πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να πάμε κόντρα στα μέχρι σήμερα δεδομένα και να αγωνιστούμε για νέες βάσεις και ηθικές αξίες που θα κληροδοτήσουμε με υπερηφάνεια στα παιδιά μας. Για να κάνουμε την υπέρβαση, χρειαζόμαστε γερά και ενωμένα χέρια. Η ενότητα της παράταξής μας είναι ο βασικότερος παράγοντας για τη νίκη. Μια νίκη που θα την έχουμε κατακτήσει όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλεγγύη.

Η παράταξή μας ενδυναμώνεται καθημερινά. Προσωπικότητες και κινήσεις,ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην κοινή μας πορεία και στο κοινό μας όραμα για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Στον αγώνα που θα δώσουμε στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου έχουμε στο πλευρό μας δύο ακόμα συνοδοιπόρισσες, την κ. Ασπασία Μπρούμα-Νικολάρα και την κ. Ελένη Ξεκαλάκη-Καραμανλή. Η συμπόρευση μαζί τους είναι τιμή για την παράταξή μας και για εμένα προσωπικά. Κάνει την παράταξή μας πιο δυνατή και στέλνει ένα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας, υπέρβασης και πρόταξης του «εμείς» πάνω από το «εγώ». Και στρέφει το βλέμμα μας στο μέλλον και στα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο για την πόλη μας.

Εμείς ανοίγουμε έναν νέο κύκλο για το Περιστέρι

Σήμερα η πόλη του Περιστερίου μετά από μια 80χρονη πορεία κλείνει έναν κύκλο. Και ανοίγει ένας άλλος. Τον νέο κύκλο τον ανοίγουμε Εμείς.

Η αλλαγή σκυτάλης είναι απαίτηση της κοινωνίας και μια πολιτικά υγιής διαδικασία.

Με τους αγώνες των πολιτών του Περιστερίου, των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει αρκετά έργα υποδομής, έχουν αναπλαστεί πολλές πλατείες και δημόσιοι χώροι. Το Περιστέρι έχει αλλάξει.

Έχουν γίνει πολλά πράγματα, μπορούσαν να γίνουν περισσότερα.

Ο κόσμος του Περιστερίου, όμως, έχει σήμερα πολλά προβλήματα. Και θέλει λύσεις, αν όχι ριζικές τουλάχιστον προσπάθεια και άμβλυνση των επιπτώσεων από τις πολιτικές των μνημονίων.

Η πόλη χρειάζεται μια νέα αντίληψη πολιτικής που να επικεντρώνεται στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Εμείς είμαστε το νέο.

Με τη δική σας στήριξη θέτουμε νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση

Η οικονομική κρίση, οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες, κυρίως από τις σκληρές αποφάσεις της Ευρώπης και της ελληνικής βουλής θα πρέπει να αλλάξει τα δεδομένα στην κοινωνία και να προάγει την συνεργασία μεταξύ των πολιτών της κοινωνίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και της ανάπτυξης του κάθε τόπου.

Εμείς αγαπάμε την πόλη μας και θέλουμε με τη δική σας στήριξη να καταφέρουμε να θέσουμε νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με διαφθορά, μίζες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καταστάσεις που συναντούν οι Έλληνες πολίτες να συμβαίνουν συχνά πίσω από τις πλάτες τους στο δικό τους σπίτι, στον δικό τους δήμο. Θα είναι ένας δρόμος με ανηφόρες. Βέβαια, οι δυσκολίες είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δένουν. Οφείλουμε λοιπόν να μείνουμε σταθεροί στους στόχους μας και να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια με Ενότητα, Εμπιστοσύνη, Πίστη,Αλληλοβοήθεια και Στήριξη.

Είναι υποχρέωσή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να νικήσουμε τα προβλήματα.

Είναι υποχρέωση μας να μην αφήσουμε παλιές συνήθειες και πρακτικές να επηρεάσουν την προσπάθεια μας. Είναι υποχρέωση μας να τα καταφέρουμε.

Σας καλούμε λοιπόν να μας στηρίξετε στον αγώνα μας και με αφετηρία μας την κοινή αγάπη για τον τόπο μας, να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε το Περιστέρι που μας αξίζει.

Δημήτρης Κελάφας

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment