PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δ. Κελάφας: Δημαρχείο Περιστερίου


Ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτρη Κελάφα, σχετικά με την χρήση του Δημαρχείου Περιστερίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτρη Κελάφα, σχετικά με την χρήση του Δημαρχείου Περιστερίου:

Συμφωνούμε ότι το Δημαρχείο κατασκευάστηκε και λειτουργεί με χρήματα ΌΛΩΝ των Περιστεριωτών;

Το νέο σύγχρονο, μεγαλοπρεπές Δημαρχείο της πόλης μας, που εγκαινιάστηκε φαντασμαγορικά σε όλα τα στάδια κατασκευής του, εξακολουθεί να κρατά κλειστές τις πόρτες του στους “μισούς” Περιστεριώτες. Με μια καθεστωτική αντίληψη άνευ άλλου προηγουμένου ο Δήμαρχος εξακολουθεί να κρατά την αντιπολίτευση μακριά από το νέο Δημαρχείο. “Αυτό το κτίριο δεν το μοιράζομαι με άλλους” μοιάζει να λέει ο κύριος Παχατουρίδης και στέλνει κάθε φορά εδώ και χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο στη Ξυλοτεχνία. Και όμως του συγκεκριμένου Δημάρχου του δόθηκε η τιμή να φιλοξενήσει ολόκληρη την αντιπολιτευτική του δράση στις αίθουσες του παλιού Δημαρχείου. Του δόθηκε η δυνατότητα να μπορεί να επιστρατεύει εκεί τον παραταξιακό μηχανισμό του, να καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ή και να διαμαρτυρηθούν εκεί στην καρδιά της πόλης. Κάπως έτσι απέκτησε την εξουσία την οποία σήμερα …ασκεί.

Υπάρχει κάποιος σε αυτή την πόλη που διαφωνεί πως το το Δημαρχείο κατασκευάστηκε και λειτουργεί με χρήματα όλων των Περιστεριωτών, όλων των κομματικών και παραταξιακών πεποιθήσεων για να χρησιμοποιηθεί από όλους τους Περιστεριώτες;

Αν ναι να το δηλώσει δημόσια στον πολίτη που υπηρετεί. Ο χρηματοδότης λαός δεν απέκλεισε κανέναν και δεν μεταβίβασε σε κανέναν το συγκεκριμένο κτίριο, ούτε έδωσε ειδικές οδηγίες χρήσης ή οδηγίες αποκλεισμού. Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι κομμάτι της καλής λειτουργίας του Δήμου, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το τμήμα πιστοποιητικών ή με κάθε άλλη υπηρεσία που μεταστεγάστηκε στο νέο κτίριο για την καλύτερη και πιο εύκολη εξυπηρέτηση του δημότη. Εκεί που βρίσκεται το γραφείο του Δημάρχου, πρέπει να βρίσκεται και το γραφείο ή τα γραφεία των παρατάξεων της πόλης και όλα θα πρέπει να λειτουργούν στην υπηρεσία ΌΛΩΝ των δημοτών. Εκεί θα πρέπει να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Αυτό απαιτεί η αλλαγή στάσης και νοοτροπίας που χρειάζεται ο τόπος για να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment