PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Combo με 2.60 στη Serie A


Βρισκόμαστε στο Μιλάνο και το ημερολόγιο γράφει 25 Οκτωβρίου 1970. Η Ίντερ φιλοξενεί στο «Σαν Σίρο» – η «Σκάλα του ποδοσφαίρου» – την πρωταθλήτρια Ιταλίας Κάλιαρι. Χάρη σε δύο γκολ του Τζίτζι Ρίβα οι Σάρδοι επικρατούν 3-1. Ελάχιστες στιγμές αργότερα η πέννα του σπουδαίου Τζάνι Μπρέρα (8/9/1919 – 19/12/1992) θα αποδώσει στον Ιταλό επιθετικό έναν χαρακτηρισμό που θα έμενε στην ιστορία συνοδεύοντας στους αιώνες το όνομά του. «Κραυγή της βροντής» (Rombo di Tuono)!

Έμπνευση ο θόρυβος που συνόδευε την κατάληξη των κινήσεων του Ρίβα στο γήπεδο της Κάλιαρι, σε συνδυασμό με την απόλυτη σιωπή όταν λίγες στιγμές νωρίτερα είχε πάρει στα πόδια του την μπάλα, κάνοντας το κοινό να κρατάει την ανάσα του.

Πολλοί ίσως διαβάσατε ή ενημερωθήκατε πως στις αρχές της εβδομάδες πέθανε ο Τζίτζι Ρίβα. Μην το πιστέψετε! Εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν στον ουρανό των θρύλων και των ηρώων. Εκεί θα μείνει για πάντα! Ελάχιστοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου κατάφεραν να σημαίνουν τόσα πολλά και να εκπροσωπούν σε τέτοιο βαθμό μία σημαία, ένα έθνος. Ο Τζίτζι Ρίβα είναι μύθος!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Δυάδα για ταμείο με 6.20

Peristeri News

Leave a Comment